Paneler

Formstabila paneler i senvuxen fura.

Basecos paneler är det naturliga alternativet för de som söker det riktigt genuina. Här kommer verkligen den norrländska, senvuxna furan till sin rätt. Ett mycket högkvalitativt virke som tillsammans med vår noggranna nedtorkning till 8% fuktighet, ger en formstabilitet som förhindrar sprickbildning, krympning och att panelerna vrider sig. Våra paneler för både vägg och tak bidrar till ett varmt och genuint intryck likaväl som stilrent eller spännande. Montera panelen liggande eller stående, på en enskild vägg eller i ett helt rum. Du bestämmer själv vilket rum och känsla du vill skapa och våra noga utvalda färgalternativ ger möjligheter att hitta precis rätt. Panelerna är färdigbehandlade och finns i släthyvlat eller strukturborstat utförande.

Slätspont

Trots namnet är slätspont inte något slätstruket panelval. Tvärtom är den ett alternativ som sticker ut för den som söker ett samman-hållet intryck.

Läs mer

Pärlspont

Den klassiska pärlsponten har en naturlig plats i svensk byggnadshistoria. Vår pärlspont ger dig möjlighet att förvalta det arvet genom att återskapa och bevara en klassisk känsla.

Läs mer

Spårfas

Om du väljer Baseco Spårfas får du en vägg- och innertakpanel med ett bredare spår som ger en klassisk känsla.

Läs mer

V-fas

Baseco V-fas ger en diskret, men ändå skarp distinktion. En vägg- och innertakpanel med profil som upplevs mer homogen. Panelen finns som vitlaserad, mörk-grålaserad och obehandlad.

Läs mer

Timmerpanel

Timmerpanelen har en mjukt rundad profil och breda dimensioner likt äkta timmerstockar. För en rustik känsla med en tydlig koppling till traditionella byggtekniker.

Läs mer
Paneltyp
Färg

Visar