Jobba hos oss

Familjeföretaget Baseco är marknadsledande i Sverige på massiva trägolv av hög kvalitet. Vi finns i Sorsele, med skogen och fjället nära. Varje dag bygger vi vidare på en genuin hantverkstradition som präglas av kärleken till träet och omsorg om varje detalj, från nedtorkning till hyvling och ytbehandling. Den senvuxna lappländska furan är vår grund, men vårt sortiment inspireras ständigt av omvärlden och utvecklas hela tiden. Idag innefattar det ett brett utbud av golv, paneler, hus och pellets. Våra produkter säljs både via återförsäljare och vår egen webbshop alla runt om i världen som precis som vi har kvalitet närmast hjärtat.

Vi omsätter ca 85 miljoner om året och är totalt ca 30 medarbetare som drivs av ständig utveckling av såväl våra produkter som affären.


Vi söker nu:

Reparatör
till fabriken i Sorsele

Som reparatör har du en nyckelroll i vår fabrik.
Du ser till att alla maskiner fungerar som de ska i vår anläggning som består av allt från hyvleri, ytbehandlingslinjer, maskiner för tillverkning av småhus och våra fordon.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:

  • utföra förebyggande underhåll av maskiner
  • utföra akuta reparationer
  • ha kontakt med externa servicetekniker och hantverkare
  • ansvara för planering och inköp av reservdelar
  • samordna leverantörer vid maskininstallationer

För att passa för jobbet behöver du vara positiv, självgående och ha bra ordningssinne. Du gillar att ta ansvar, hitta lösningar och att hjälpa andra. Du har gärna erfarenhet av reparation och underhåll inom industrin, kanske från en annan bransch. Grundläggande datorvana och B-körkort behövs också.

Tjänsten är en heltid där du jobbar kl 7-16.

Anställningsstart enligt överenskommelse.

Enklare boende går att ordna för dig som kan tänka dig veckopendla.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@baseco.se senast 16 augusti.
Ange ”Reparatör” i ärenderaden på mailet.

Undrar du över något? Hör av dig till vår produktionschef Marcus på 0952-550 12 eller marcus@baseco.se

PDF: 
Jobbannons - Reparatör