Jobba hos oss

Familjeföretaget Baseco är marknadsledande i Sverige på massiva trägolv av hög kvalitet. Vi finns i Sorsele, med skogen och fjället nära. Varje dag bygger vi vidare på en genuin hantverkstradition som präglas av kärleken till träet och omsorg om varje detalj, från nedtorkning till hyvling och ytbehandling. Den senvuxna lappländska furan är vår grund, men vårt sortiment inspireras ständigt av omvärlden och utvecklas hela tiden. Idag innefattar det ett brett utbud av golv, paneler, hus och pellets. Våra produkter säljs både via återförsäljare och vår egen webbshop alla runt om i världen som precis som vi har kvalitet närmast hjärtat.

Vi omsätter ca 100 miljoner om året och är totalt ca 30 medarbetare som drivs av
ständig utveckling av såväl våra produkter som affären.

Vi söker en

Ekonomiansvarig till kontoret i Sorsele

Basecos grund ligger i de breda, traditionella plankgolven av senvuxen norrländsk fura. En produktutbud som senare utökats med paneler och inte minst ett brett och spännande stugsortiment. Verksamheten fortsätter att utvecklas även ekonomiskt och nu behöver vi dig som kan hjälpa oss att ta nästa steg i den utvecklingen. Vi söker en ekonomiansvarig med stort eget driv, som ser möjligheter och älskar att ta sig an nya uppgifter, analysera, utveckla och optimera.

Din uppgift blir att styra ekonomin in i en framtid av komplexa och föränderliga affärsmodeller. Du kommer till ett företag med mer än 30 år av lönsamma affärer och ett entreprenörskap som genomsyrar det mesta vi gör. I koncernen ingår också skidanläggningen Nalovardo samt fastighetsutvecklingsbolaget Bräskafors. Två mindre verksamheter som även de kommer att växa.

Du har troligen många års erfarenhet från den ekonomiska världen, kanske från redovisnings/revisionsbyrå eller en motsvarande befattning, gärna hos ett tillverkande företag. Du kommer att ansvara för vår lönehantering och att självständigt upprätta bokslut/årsredovisning samt rapportering kring budget, likviditet och prognoser. I yrkesrollen ingår att aktivt arbeta med förbättring och förslag på effektiviserande och kvalitetshöjande åtgärder. Vidare är du också ytterst ansvarig för vårt administrationen i vårt affärssystem.

Tjänsten är heltid eller enl ök med start så snart som möjligt.

Kontaktperson Marcus Abrahamsson
Skicka din ansökan senast 14 januari till jobb@baseco.se

 

Träindustriarbetare

VI SÖKER DIG SOM gillar att arbeta med industriell tillverkning och med trä som material. Vi förutsätter att du är noggrann och har bra ordningssinne då vi värderar kvaliteten på våra produkter väldigt högt. Du har positiv attityd, hög arbetsmoral och gillar att samarbeta. Datorvana är ett plus då arbetsrapportering och inställningar i maskiner ofta sker med datorer.

Erfarenhet av tidigare jobb inom träindustrin och innehav av truckkörkort är meriterande men inget krav. Du blir upplärd i fabriken av våra erfarna medarbetare och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Jobbet är en heltidstjänst dagtid på vår fabrik i Sorsele.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@baseco.se, märkt med "Fabrik 2021". Vi gör löpande urval så sök gärna omgående, och senast 22/12. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Marcus Abrahamsson svarar på ev frågor på tel 0952-550 12 eller marcus@baseco.se