Golv

Trägolv från hjärtat av Lappland.

Klassiska nordiska golv som furu och gran, med råvaran hämtad från Lapplands djupaste skogar tillsammans med noga utvalda golv i ek och ask, ger ett brett sortiment med många valmöjligheter. Vår långa erfarenhet av trä och golvproduktion garanterar en äkta och genuin känsla och en mycket hög produktkvalitet.

Furu

Ett massivt furugolv är så klassiskt det kan bli. Det är också grunden till Baseco. Från de breda tiljorna med traditionell behandling med lut och olja har vi förädlat sortimentet till att innehålla dimensioner och behandlingar för alla smaker.

Läs mer

Gran

Gran är ett tacksamt träslag med lång livslängd. Träslaget påminner om furu i sin hårdhet och kvalitet, men utseendet är ett annat. Golvet är något ljusare och utan den röda kärnan som furugolvet har.

Läs mer

Ek

Ek är ett väldigt tåligt träslag och i ett internationellt perspektiv kanske det vanligaste golvet. Även om eken inte växer i Lappland, kan vi med vårt yrkeskunnande ändå direkt se om träet håller de krav som vi lovar.

Läs mer

Ask

Ask är ett mycket hårt och tåligt träslag med en variation av färger som ger ett spännande uttryck. Den ljusa färgen tillsammans med en sparsam andel kvistar skapar en svårslagen harmoni.

Läs mer

Trall

Vi erbjuder flera trallprodukter som passar perfekt för utomhusbruk, både vid huset och stugan. Trallen tål väder och vind med en kvalitet som håller år efter år. 

Läs mer
Golvtyp
Träslag
Färg
Behandling

Visar