Hus och stugor

Efterfrågan på genuina och välkonstruerade stugor och hus bara ökar. Vårt sortiment växer också för varje år och du kan hitta allt från små redskapsbodar och garage till stilrena funkisbastur och rymliga fritidshus på 75 kvm. Och mycket däremellan. I sortimentet hittar du två olika byggnadstyper – klassiskt knuttimrat eller vårt stabila blocksystem. Båda är lika enkla att bygga som de är stabila i sin konstruktion. Komplettera med vår trall eller varför inte en grillplats för mysiga kvällar?

Nya regler för attefallshus, s k bolundare: Från och med den 1 mars 2020 är den tillåtna byggarean för komplementsbostadshus utökad från 25 kvm till 30 kvm. Läs mer på Boverket eller på din kommuns sida om byggregler.

Attefallshus

För oss handlar attefallshus om att låta fritidslivet få ta mer plats. Precis som vårt övriga sortiment är våra attefallsstugor och förråd rejält byggda med noggrannhet i detaljerna och gott om valfrihet i utformningen av interiörerna.

Läs mer

Friggebodar

Våra friggebodar är byggda för att du enkelt ska kunna ge lite mer plats åt det du tycker om. En friggebod från Baseco är enkel att sätta upp där du vill ha den.

Läs mer

Fritidshus

Kunskapen kring att skapa smarta planlösningar i våra mindre hus har vi med oss när vi planerar och tillverkar de större fritidshusen.

Läs mer

Förråd

Våra förråd på 5-25 kvm är byggda av den senvuxna lappländska furan, vilket ger den höga kvalitet och stabilitet som kännetecknar produkter från Baseco.

Läs mer

Garage och carport

Carportar eller garage är både funktionella och praktiska att ha. Utrymmen som välkomnar bilen, motorcykeln eller cykeln att stanna en stund.

Läs mer

Bastu

Våra bastustugor 7-25 kvm är rejält dimensionerade och gjorda av den senvuxna lappländska furan, vilket gör att de är starka och tåliga.

Läs mer
Hustyp
Storlek
Byggkonstruktion

Visar

    Visa alla Fäll ihop