Hus och stugor

Hos oss hittar du över 50 olika stugmodeller. Från den lilla, enkla boden till det större fritidshuset. Klassisk stil, funkis eller kanske ännu modigare? I sortimentet hittar du två olika byggnadstyper – klassiskt knuttimrat eller vårt stabila blocksystem. Båda är lika enkla att bygga som de är stabila i sin konstruktion. Vårt stora utbud tillsammans med ett bra inredningskoncept, smarta tillval och din egen kreativitet skapar du precis den stuga du behöver. Allt med den genuina känslan av Norrland inbyggt i stugan.

Stugkampanj. Just nu erbjuder vi 15 % på alla hus, stugor och tillbehör. 
Kampanjen gäller beställningar mellan 1–22 oktober 2023 och levereras senast 31 januari 2024. 

Observera att rabatten dras efter att du har lagt din order och därför är synlig först på fakturan. 

Attefallshus

För oss handlar attefallshus om att låta fritidslivet få ta mer plats. Precis som vårt övriga sortiment är våra attefallsstugor och förråd rejält byggda med noggrannhet i detaljerna och gott om valfrihet i utformningen av interiörerna.

Läs mer

Friggebodar

Våra friggebodar är byggda för att du enkelt ska kunna ge lite mer plats åt det du tycker om. En friggebod från Baseco är enkel att sätta upp där du vill ha den.

Läs mer

Fritidshus

Kunskapen kring att skapa smarta planlösningar i våra mindre hus har vi med oss när vi planerar och tillverkar de större fritidshusen.

Läs mer

Förråd

Våra förråd på 5-25 kvm är byggda av den senvuxna lappländska furan, vilket ger den höga kvalitet och stabilitet som kännetecknar produkter från Baseco.

Läs mer

Garage och carport

Carportar eller garage är både funktionella och praktiska att ha. Utrymmen som välkomnar bilen, motorcykeln eller cykeln att stanna en stund.

Läs mer

Bastu

Våra bastustugor 7-25 kvm är rejält dimensionerade och gjorda av den senvuxna lappländska furan, vilket gör att de är starka och tåliga.

Läs mer
Hustyp
Storlek
Byggkonstruktion

Visar

    Visa alla Fäll ihop